torsdag 30. september 2010

søskenidyll

joda, det ser koselig ut ... men sannheten er at det er sjelden jeg får alle tre med på ett bilde, men i dag poserte de villig :) Lykkelige mamma! :)
Det nærmer seg jo jul må vite, så da må jeg begynne tidlig .. ikke nødvendigvis å ta de bildene vi kommer til å bruke til julekortet vårt, men heller prøve meg frem med location. Bildene er tatt rett utenfor huset - og i ettermiddagsol.

Så - nå er jeg klar, folkens! Jeg skal sette opp noen dager til julekortfotografering, så om du bor i nærheten og har lyst, så er det bare til å si ifra. Jeg setter opp så mange dager som det er behov for, men syns det er greit å samle de litt. :)

Det er travelt å administrere både hjemmesiden og bloggen og hjemmesiden har lidd mest, for jeg har trengt mer energi til å ta tak i den., men i dag har jeg  vært supereffektiv og lagt inn massevis av bilder i galleriene. Blant annet av denne nydelige lille jenta. Ta gjerne turen innom og kikk :)
5 kommentarer:

 1. Herlige bilder!! Greit å komme igang med julekortbilder også! :)
  Det S/H nærbildet av jenta var nydelig!! :)

  SvarSlett
 2. Jeg tenker at det nesten er urettferdig å være så liten og samtidig SÅ fotogen!? :-D .. men det er bare sjalusien som snakker! :) bra at du lærer kidsa opp tidlig, Berit! Nydelige bilder av alle tre - men det hadde jo vært stas med et bilde med deg og pappa'n på også da! :-D

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder av de supersjarmerende barna dine!! Masse flott på hjemmesiden også!! Klem!

  SvarSlett
 4. Hei hei Berit!! Det ER så koselig å av og til titte på alle de vakre bildene du lager. Du er en kunstner!!! Noen skjønne barn du har, sjarmtroll. Ønsker deg og dine en deilig vår. Klem Anne

  SvarSlett