søndag 7. mars 2010

bilder fra en fantastisk fin vinterdag .. .eller er det vår??

Det har vært en fantastisk fin vinterdag, men det skulle vel egentlig vært vår nå. Det varierer mellom 20 minus og 5 pluss og man er liksom ikke helt sikker på hvordan dagen blir. I dag måtte vi ut og nyte dagen. Det var passe temperatur for alle, så Olav fikk gått litt på ski, Anny og Andrea syklet (!!!) og middagen ble inntatt utendørs. Jentene hadde det spesielt kjekt, tror jeg. De hadde skiløp der begge fikk medaljer, de lekte i dype snøhuler på terrassen, gikk i labyrinter i snøen (som pappa har gravd opp) og dagen ble avsluttet med en tur opp på butikken for å kjøpe IIIIS!! :))

Det kunne vel ikke bli en finere dag! :)) Det tar en stund før snøen smelter på terrassen, men første og andre trinn utenfor hagestua er bar, så de neste soldagene skal nytes fra åpen terrassedør når to av tre unger er i barnehagen :)


8 kommentarer:

 1. Ååå, for et flott vær dokke har hatt! Har nok hatt det bedre enn oss, selv om det nok var ein plussgrad og to her og, så var det ingen sol!!
  Nydelige bilder, mange flotte!! :)
  Kos dokke videre!
  PS: du e flinke å blogga for tidå, bra!;)

  SvarSlett
 2. Litt misunnelig på det flotte påskeværet dere har hatt, ja!
  Ser herlig ut! Ungene er jo så skjønne, da!

  SvarSlett
 3. Så flott blogg du har, Berit!! Og tusen takk for kommentaren på bloggen min! Hadde det vært sånt vær hele tiden så kanskje jeg ikke hadde vært så lei, men nå regner det ute, og jeg kan se snøen smelte :-) Så da blir alt lettere etter hvert!!

  Kommer nok tilbake hit, ja!

  SvarSlett
 4. Så flotte vårvinterbilder! Små barn er bare helskjønne med solbriller på :-)

  SvarSlett
 5. utrolig flotte vårbilder....du er virkelig flink til å ta bilder altså.... ;o)

  SvarSlett
 6. Så mange flotte bilder! Det bare oser søskenkjærlighet i flere av de. Sånne øyeblikk må man ta vare på.

  Jeg er veldig glad i kulde og snø, men det er deilig når det går mot lysere tider, varmere i lufta og sol. Da kan man være mye mer ute og kose seg med mange forskjellige aktiviteter. Gleder meg til påske for da pleier alltid grillen å komme frem igjen! :)

  SvarSlett
 7. Så herlige bilder Berit!
  Får skikkelig påskestemning :)

  SvarSlett
 8. Herlige Bilder! :)Måtte sjekke ut bloggen din, fant den gjennom DG. ;)

  SvarSlett