lørdag 27. februar 2010

tester actions

http://myfourhensphotography.com/ har lagt ut freebies. Jeg har testet de fire siste (even more freebies). Jeg har kun beskåret bildet og trykket på play: Det er gøy å bruke actions. Det gir inspirasjon og tips til hvordan man kan jobbe med bildene. Av og til er det helt tilstrekkelig å bruke en action, mens andre ganger vil jeg lete meg frem til det helt unike bildet - handmade by me :) Men her er altså alt utenom orginalbildet my4hens sitt :)

Hvilket likte du best?Her har jeg brukt en annen freebie-action fra my4hens. Orginalbildet er til venstre. Nr. to i rekka er min favoritt! :)


og så historien bak bildene:

4 kommentarer:

 1. Jeg sååå "kopierte" ideèn din i dag Berit. Jeg satt å tenkte på det samme selv, og var godt i gang med å legge de forskjellige actionene over de utvalgte bildene. Håper du synes det er greit at jeg postet selv om jeg så ditt før jeg gjorde det? Uansett, jeg linket deg opp som innehaver av ideèn :) og vist er det flotte produkter vi reklamerer for, Sarah er bare så flink!

  SvarSlett
 2. Jeg liker best silly nilly!

  Kjempeflotte bilder!

  SvarSlett
 3. Det er heeeelt greit Siw Aina! :) Ideen kom nok fra oven. :) Jeg var sååå fornøyd med actionene og klarte ikke å velge - så dermed måtte jeg bare bruke (nesten)alle

  Silly Nilly var nok likevel den jeg likte best i den ene pakken (så der er jeg enig med deg, Maryan) og Fabric Softner i den andre.

  Det gjelder å følge med på my4hens, ja, for der syns jeg det blir bedre og bedre!

  SvarSlett
 4. Flotte bilder, Berit! :) Jeg er enig med de andre her, og vi har visst samme smak! :) Tror jeg må på my4hens å kikke jeg og..... :)
  Ha en flott kveld, husk 5-mila då.... !

  SvarSlett