lørdag 7. november 2009

på besøk hos Ola Sjiraffmann

Andrea har gledet seg leeeenge til å få gi Sjiraffmannen tegningene sine .. og til å få møte ham. Vi satt og ventet i resepsjonen på Aftenbladet og var "tøffe i trynet", men som 3 1/2-åringer flest ble det veldig flaut, men utrolig stas å få treffe Ola :) Han ble veldig glad og imponert over innsatsen. Her har det tross alt gått med maaaange timer med perling og tegning :)

Etter at vi kom hjem sa Andrea; "mamma, eg tror han e bestevennen min"

Andrea og Anny (mest Andrea) har tegnet og farget og limt i lang tid før samlingen var komplett og overlevert til samlingen til Ola.

(Foto: Sven Emil Refseth )

Søstrene var med mor Berit og lillebror Olav på besøk hos mormor i Tananger, men denne gang var det minst like viktig å levere sjiraffene som å besøke moromor.Jentene fikk selvsagt overlevere tegningene sine til selveste sjiraffsjefen, Ola Helland, som jobber som webutvikler i Aftenbladet. Han trenger tegninger av en million sjiraffer innen 2011 for å vinne et veddemål.På nettsiden Onemilliongiraffes.com kan du se alle av de 335.000 sjiraffene han har fått inn til nå og bidra med dine egne.Sjiraffelskere kan sende inn tegninger ved å laste de opp på www.onemilliongiraffes.com, på e-post, lenke til en side der tegninger ligger, sende den via Twitter, som vanlig brev, mms eller Facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar