mandag 18. mai 2009

Hurra for 17.mai!

Egentlig var det en forferdelig dag - i hvert fall starten på den. Sure unger og sur kjerring. Jeg var ABSOLUTT ikke klar og hadde ikke peiling på hva jeg skulle ha på meg før 10 min før vi skulle gå. Denne dagen lå an til å bli PYTON! Vel.. det ble bedre! Anny og Andrea er helt klart ett år eldre enn i fjor og det er deilig! De lekte med de andre ungene og trengte ikke oppassing som før. De spiste til og med is uten å spre isen utover 5 m2 som de gjorde før :) Alt blir bedre med tiden, ja! :)

Olav er ennå så liten at han ikke har noen krav - og han er spiser verken is eller pølser ennå. Det blir nok travlere med han neste år, men da enda roligere med jentene ..

Her er noen bilder fra årets nasjonaldag på Byremo .. sett fra Høylandsk vinkel :)2 kommentarer:

  1. Hei Berit! Kan jo ikke drive med ring på spring...Veldig flott og koselig blogg du har. Likte spesielt godt de scrapbildene med navn på! Skal ikke se bort i fra at du får en bestilling fra oss. Ha en fin kveld videre. Rita&Dag

    SvarSlett
  2. Koselige 17.mai bilder. Litt mas og kjas er det alltid, og det er godt det bare er en gang i året. Herlige sjarmtroll du har Berit.!

    SvarSlett